"Спамим свободно"
+10
Geippie
The Smile of the Sun
bella
kokii
lili
M1sery
girls4o
Ко гледаш
админката
shushi1010
14 posters
Страница 8 от 8
Страница 8 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: "Спамим свободно"
---Lorry--- написа:Zdrawei sestri4ke
Здравей съкровище,моляте пиши на кирилица.Как си?Добре ли си,стигнахте ли?
M1sery написа:---Lorry--- написа:Zdrawei sestri4keЗдравей съкровище,моляте пиши на кирилица.Как си?Добре ли си,стигнахте ли?
Да да и да всичко е окей
---Lorry---- Новаче Хлапаче
- Брой мнения : 5
---Lorry--- написа:M1sery написа:---Lorry--- написа:Zdrawei sestri4keЗдравей съкровище,моляте пиши на кирилица.Как си?Добре ли си,стигнахте ли?
Да да и да всичко е окей
Добре пиле!
админката написа:Blondie написа:Да точно в тази тема,затова е направена,моляви да си поправите поста защото целият ви е в грешки!админката написа: в тази тема ли може да псамим
добре но мохжели да пиша на анлиски щото немога иначле
eто-http://translateletter.hit.bg/
l0diii4kaaaa- Новаче Хлапаче
- Брой мнения : 2
l0diii4kaaaa написа:админката написа:Blondie написа:Да точно в тази тема,затова е направена,моляви да си поправите поста защото целият ви е в грешки!админката написа: в тази тема ли може да псамим
добре но мохжели да пиша на анлиски щото немога иначле
eто-http://translateletter.hit.bg/
Еее,нямаше нужда да даваш по-надолу в някой мнения има доста линкове към калколизатори!
Защо мнението ми беше изтрито ? Мисля че това е един от коите раздели и аз трябва да отговарям за него! Ще напиша това,което написах и преди. Моля без никакви обиди и караници.Следя темата стриктно всеки ден!Внимавайте!
Последната промяна е направена от Хаос на Пон Ное 08, 2010 1:59 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
Хаос- Moderatоr
- Брой мнения : 30
Хаос,вече отговори на всички предпочитания за разделът и за темата,спазвайте правилата.Не пишете някакви обиди и т.н,спазвайте редъ,при някаква грешка мнението ви се трие.
Колешката ми мизери да не се ядосва и да повишава тон на модератор моля ! Иначе форума отдавна опустя ! От мен ЗДРАВЕЙТЕ !
Темата отново е отключена!Ще помоля да няма обидни думи и нецензурни.Ако нарушите правилата - в читалня!
Страница 8 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Страница 8 от 8
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите