"Спамим свободно"
+10
Geippie
The Smile of the Sun
bella
kokii
lili
M1sery
girls4o
Ко гледаш
админката
shushi1010
14 posters
Страница 1 от 8
Страница 1 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
"Спамим свободно"
Получих разрешение от Cve7i да направя такава тема.
Тази тема може да спамиш колкото искаж,без наказание за акаунта и без заключване на темата.Спамете на воля и дано темата да ви хареса.
Тази тема може да спамиш колкото искаж,без наказание за акаунта и без заключване на темата.Спамете на воля и дано темата да ви хареса.
????- Гост
Re: "Спамим свободно"
Моля ви порадвайте ми се .. връщам !! Животното ми е shushi1010
shushi1010- Новаче Хлапаче
- Брой мнения : 6
shushi1010 написа:Моля ви порадвайте ми се .. връщам !! Животното ми е shushi1010
Порадване от мен имаж.
Порадвали се на shushi1010 - 88 за днес / 1025 общо ?
Последната промяна е направена от Blondie на Съб Окт 09, 2010 7:45 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
????- Гост
Твоето животно кое е ?
Порадвали се на desi991 - 16 за днес / 3236 общо ?
Момент,спрете за малко тази тема е за раздел "Спам" а не за форумни игри.Това игра ли е ? НЕ!Това е като чат така че местя темата във раздел "Спам" друят път внимавай Blondie
????- Гост
Cve7i написа:Момент,спрете за малко тази тема е за раздел "Спам" а не за форумни игри.Това игра ли е ? НЕ!Това е като чат така че местя темата във раздел "Спам" друят път внимавай Blondie
Извинявам се предварително
????- Гост
Blondie написа:Cve7i написа:Момент,спрете за малко тази тема е за раздел "Спам" а не за форумни игри.Това игра ли е ? НЕ!Това е като чат така че местя темата във раздел "Спам" друят път внимавай Blondie
Когато пак правиш тема кажи ми заглавието и РАЗДЕЛА!
????- Гост
Cve7i написа:Blondie написа:Cve7i написа:Момент,спрете за малко тази тема е за раздел "Спам" а не за форумни игри.Това игра ли е ? НЕ!Това е като чат така че местя темата във раздел "Спам" друят път внимавай Blondie
Когато пак правиш тема кажи ми заглавието и РАЗДЕЛА!
Добре,благодаря
????- Гост
в тази тема ли може да псамим
админката- Новаче Хлапаче
- Брой мнения : 30
Да точно в тази тема,затова е направена,моляви да си поправите поста защото целият ви е в грешки!админката написа: в тази тема ли може да псамим
????- Гост
Blondie написа:Да точно в тази тема,затова е направена,моляви да си поправите поста защото целият ви е в грешки!админката написа: в тази тема ли може да псамим
добре но мохжели да пиша на анлиски щото немога иначле
админката написа:Blondie написа:Да точно в тази тема,затова е направена,моляви да си поправите поста защото целият ви е в грешки!админката написа: в тази тема ли може да псамим
Неможе,това не е концерт пожелание.Тук е правилото КИРИЛИЦАТА е задалжителна.
И отново ви моля да си поправите поста.
????- Гост
nemoga izvinqvai se naistina no nemogaBlondie написа:админката написа:Blondie написа:Да точно в тази тема,затова е направена,моляви да си поправите поста защото целият ви е в грешки!админката написа: в тази тема ли може да псамим
админката написа:nemoga izvinqvai se naistina no nemogaBlondie написа:админката написа:Blondie написа:Да точно в тази тема,затова е направена,моляви да си поправите поста защото целият ви е в грешки!админката написа: в тази тема ли може да псамим
Защо не можеш?Ако имате проблем с BP настройките си,ако имате моля пишете от тук http://2cyr.com/ вече немога да правя забележки.Последно предупреждение пишете от линка който ви дадох.Няколко неспазени правила води до наказание на акаунта ви.
????- Гост
Blondie написа:админката написа:nemoga izvinqvai se naistina no nemogaBlondie написа:админката написа:Blondie написа:Да точно в тази тема,затова е направена,моляви да си поправите поста защото целият ви е в грешки!админката написа: в тази тема ли може да псамим
Защо не можеш?Ако имате проблем с BP настройките си,ако имате моля пишете от тук http://2cyr.com/ вече немога да правя забележки.Последно предупреждение пишете от линка който ви дадох.Няколко неспазени правила води до наказание на акаунта ви.
Благодаря че ми казахте сега ми е по лесно
админката написа:Blondie написа:админката написа:nemoga izvinqvai se naistina no nemogaBlondie написа:админката написа:Blondie написа:Да точно в тази тема,затова е направена,моляви да си поправите поста защото целият ви е в грешки!админката написа: в тази тема ли може да псамим
Благодаря че ми казахте сега ми е по лесно
Радвам се!
????- Гост
наистина имах проблем с bp не мога да ги настоя нали мога да ги изтегля
Неможете да истеглите програмата,тя е от вашият компютар и не се тегли.админката написа:наистина имах проблем с bp не мога да ги настоя нали мога да ги изтегля
Ако незнаете кое-какво е кажете...
????- Гост
Blondie написа:Неможете да истеглите програмата,тя е от вашият компютар и не се тегли.админката написа:наистина имах проблем с bp не мога да ги настоя нали мога да ги изтегля
не ги знам
админката написа:Blondie написа:Неможете да истеглите програмата,тя е от вашият компютар и не се тегли.админката написа:наистина имах проблем с bp не мога да ги настоя нали мога да ги изтегля
не ги знам
Еми защо не казвате.
US-латинеца
BG-чист бг
ВР-кирилица
????- Гост
Blondie написа:админката написа:Blondie написа:Неможете да истеглите програмата,тя е от вашият компютар и не се тегли.админката написа:наистина имах проблем с bp не мога да ги настоя нали мога да ги изтегля
не ги знам
Еми защо не казвате.
US-латинеца
BG-чист бг
ВР-кирилица
мойто е друgо де се proменя дe не
админката написа:Blondie написа:админката написа:Blondie написа:Неможете да истеглите програмата,тя е от вашият компютар и не се тегли.админката написа:наистина имах проблем с bp не мога да ги настоя нали мога да ги изтегля
не ги знам
Еми защо не казвате.
US-латинеца
BG-чист бг
ВР-кирилица
Имате проблем с кирилицата значи,това не е от компютарат ви.
Настойли сте нещо по-погрешка
????- Гост
Blondie написа:админката написа:Blondie написа:админката написа:Blondie написа:Неможете да истеглите програмата,тя е от вашият компютар и не се тегли.админката написа:наистина имах проблем с bp не мога да ги настоя нали мога да ги изтегля
не ги знам
Еми защо не казвате.
US-латинеца
BG-чист бг
ВР-кирилица
Имате проблем с кирилицата значи,това не е от компютарат ви.
Настойли сте нещо по-погрешка
май да сигорно е от този форум
Страница 1 от 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Страница 1 от 8
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите